Title
Σύνδεση Register
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Η Εταιρεία PDF Εκτύπωση E-mail

Εταιρικό προφίλ της Ιταλικής εταιρίας RAM ELETTRONICΑ S.p.A.

Η δύναμη της Ram προέρχεται από τις συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη, τόσο για τον εξορθολογισμό και τη βελτιστοποίηση όλων των διαδικασιών που εμπλέκονται στον έλεγχο και την εκτέλεση των διαφόρων φάσεων της κοπής αλλά και για την μείωση του κόστους παραγωγής, προσφέροντας μια φιλική και έξυπνη υψηλή τεχνολογία. Μετά από μια πολυετή και πρωτοπόρο διαδρομή στην πλήρη αυτοματοποίηση της κοπής τρείς δεκαετίες τώρα και με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως. 1200 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου με όλα τα μηχανήματα μας σε λειτουργία σας περιμένουν για να διαπιστώσετε από κοντά τις δυνατότητες των μηχανημάτων και να κάνετε δοκιμές κοπής εάν το επιθυμείτε. Η προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, στη συνεχή τεχνολογική βελτίωση και στην άριστη λειτουργία των μηχανημάτων, μας έχει οδηγήσει στη θέση αυτή. Οι δραστηριότητες μας οδηγούνται από αξίες. Αυτές οι αξίες είναι αποτυπωμένες στο σύνολο των εταιρικών μας πολιτικών σε τομείς όπως η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, η προστασία του περιβάλλοντος, η ηθική συμπεριφορά και οι ανθρώπινες σχέσεις. Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας είναι πιστοποιημένο κατά EN ISO 9001. Τα στελέχη της RAM οραματίζονται, μελετούν προσεκτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις, καταγράφουν τις τάσεις στη διεθνή και ελληνική αγορά και προετοιμάζουν το αύριο εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας που είναι είναι επιχειρήσεις από όλους του χώρους της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, που ενσωματώνουν συστήματα κοπής υψηλής απόδοσης για καλύτερη ποιότητα κοπής σε όλες τις προδιαγραφές με μειωμένο χρόνο επεξεργασίας και χαμηλότερο κόστος. Με εφόδια την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και τις επιλεγμένες συνεργασίες, η RAM προσανατολίζεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και ανταποκρίνεται με επιτυχία, προσφέροντας προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα-λύσεις που καλύπτουν σύνθετες ανάγκες των επιχειρήσεων και εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στην αγορά.


Ram Production Line

Έχουμε επιτύχει την τέλεια συνέργεια μεταξύ του λογισμικού, των ηλεκτρονικών και την δομή των μηχανημάτων. Με το σχεδιασμό και τις λύσεις να ανταποκρίνονται στις εξελίξεις της αγοράς κάτι που πραγματοποιείται μέσω της άμεσης επαφής με τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία μας και τη μηχανική ακριβείας, εξασφαλίζουμε την επιτυχία. Παράλληλα, ο τομέας Έρευνας & Ανάπτυξης διευρύνει τις νέες τεχνολογίες και τα ερευνητικά αποτελέσματα που θα δημιουργήσουν προϊόντα/υπηρεσίες ώστε να ικανοποιηθούν οι μελλοντικές απαιτήσεις και να εκμεταλλευθεί η εταιρία τις νέες ευκαιρίες της αγοράς, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ram Factory
Έδρα του εργοστασίου.

RAM Elettronica S.p.A.
Via Della Meccanica 9/11
San Cesario s/P
41018 (Modena),ITALY

 
News image

ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΠΗΣ

Ολοκληρωμένη γκάμα κοπτικών CNC αφρώδων υλικών της RAM. Απόλυτη ακρίβεια, ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία στην κοπή κάθε είδους περιγράμματος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΠΗΣ CNC

Οι απορροφητικοί πάγκοι κοπής της RAM με τεχνολογία αιχμής, προσφέρουν επαναστατικούς τρόπους κοπής με εξαιρετική ευελιξία, ακρίβεια, ταχύτητα,... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News image

ΥΔΡΟΚΟΠΗ WATERJET

Συστήματα υδροβολής για όλες τις απαιτήσεις ακόμα και για πολύ σκληρά υλικά με χρήση λειαντικού. Απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια με μειωμένο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.